har inga ord, återkommer"Only I can live forever."
Dör lite. Hejdå.


when it rainsSjöng jag på när jag cyklade hem idag. Slutade fem och väntade till halv sex på att det skulle sluta regna, sen orkade jag inte mer.
Det bästa med regn är att komma in och byta om till varma, torra kläder och dricka te.

Puss på er.
J.

här är jagOch såhär het är jag. Eller var, December 2010.
Imorgon ska jag träna Core. Jag är inte helt hundra på vad det innebär men har hört att det ska vara jobbigt. Härligt.
På onsdag ska jag äntligen se Harry Potter och Dödsrelikerna del 2. ♥

Lyssnar på den här mest hela tiden:Nästa vecka, fredag den nionde närmare bestämt, åker jag med Ebba till Grönalund och ser vackraste Håkan. ♥ Hoppas vi ses där?!
Um ja, det här fick bli ett litet gosigt inlägg. Blandat och random.
Kram & Puss.
J.

serieskisser


Vi pratade om att göra en serie i skoltidningen och eftersom att jag är estet och går bild&form osv så fick jag uppdraget att rita den! Funfunfun liksom. Så skissade lite i helgen och det här är några figurer jag kom på. Är så sjukt påhittig alltså.
Samlade de bästa skisserna lite fint såhär och skickade till min lärare för att se vad hon tycker. Ska kolla om jag har fått svar. c:

J.

godnatt
Träffade Mimmi idag och vi gjorde den härliga kladdkakan på bilden ovan och drack te och pratade hela kvällen. Har saknat henne otroligt mycket, min allra bästa barndomsvän. Vi ska bli tanter ihop! Jajemän. Mer detaljerat tar vi en annan gång.

Måste bara berätta hur mycket jag vill ha en ny kamera. Klaga lite på min nuvarande Canon EOS 1000d - min bästa vän som jag vuxit ifrån. Tyvärr. Väldigt bra nybörjarkamera för alla som funderat och undrat över det, men nu måste jag fortsätta mot något mer avancerat.
Satt och drömde om en 60d förut idag. 9000-någonting kostar den. Hej jag har nästan 2000 i min lilla spar-skål (ja jag sparar pengar i en skål!). Mimmi sa att man kunde köpa den för 5000 på Netonet så. Ja. Blir att spara som en galning nu då.

Nej nu ska jag läsa min historialäxa och försökte lära mig varför man INTE ska göra läxan dagen innan när man haft tid på sig.
Kram.
J.

candle"It does not do to dwell on dreams and forget to live"


"In dreams, we enter a world that's entirely our own."

Lyssnar på Harry Potter Soundtracks, dricker massor av te och funderar på hur jag ska klippa mitt hår. Eller min lugg. Eller nåt. Har absolut ingen aning, vet bara att det inte får se ut såhär uhu. Funderar på någon slags lugg (jag passar inte utan det, känner jag).

Var förresten på kräftskiva idag. Men just nu (dvs mitt i natten) är jag för lat för att redigera bilder från det. Såatteh. Nejmen, jag ville bara skriva någonting här. Jag ehm. Tycker om. Saker.
Nej okej jag ska sluta nu.

Har förresten lagt upp en massa bilder för att Ida sa att jag bloggar dåligt. Är du nöjd nu Ida? Förresten (ja, förresten igen) är Ida en jättedålig människa för hon (jag citerar:) HATAR Harry Potter. Och det är inte okej. Inte bra alls.

Nu ska jag läsa och sova.
Puss, J.

drip dropväntar, väntar & väntar...


twins... or?


moves like jagger


cheersGillar att Avril är med på ett hörn i videon också.

black&white

Åh svartvitt är för fint. ♥ Några bilder från mammas balkong.

and the butter flew


abstract


red roseTror inte att jag är nöjd med redigeringen. Men ändå. Återkommer med en ny i så fall.

jag saknar digJAG VILL SE DEN HÄR.
Den verkar hur bra som helst plus att jag kom på att jag har boken så ska passa på att läsa den nu.

raindrops


skolsnack

I måndags började skolan igen och det känns skönt. Folk som klagar på skolan kan slänga sig i väggen, faktiskt. I allafall de som går på gymnasiet eftersom att det är frivilligt. Högstadiet - jag fattar, hatade det också.
Har börjat med sju nya kurser i år varav två vad individuella. Valde Småföretagande och Skoltidning av alla tusen saker man kunde välja mellan, men är glad att jag valde just dem.

Nä nu ska jag slutar prata skola då detta är allt annat än en skolblogg - men tyckte ni fina borde veta varför det antagligen kommer bli lite glest här.

Kram.
J.


no, mr. filch


tom felton & hp-maraton

Snyggaste skådespelaren i Harry Potter?! MUMS. ♥

Hade HP-maraton igår men vi fortsätter idag för att ps3:t tappade connection med pappas dator där filmerna är och den gick inte att starta osvosv. Så vi fortsätter nu med slutet på Halvblodsprinsen och Dödsrelikerna del 1.

J.


the woman in blackDen här måste jag se.

PIP 2011 - DAG FYRA - HÅKAN HELLSTRÖM

Detta blir det sista inlägget i den här kategorin, med den sista artisten vi såg.
Det blev inte alls speciellt bra bilder på finaste Håkan men de får duga.
Puss&Kram.
PIP 2011 - DAG FYRA - MASKINEN

Det blev inte mycket bilder på dem. Men det var mycket folk. Så ni vet. Och sjukt svårt att ta sig upp därifrån, vissa var ju snälla och hjälpte till medan andra vägrade flytta på sig.Mycket folk. Ja.


PIP 2011 - DAG FYRA - ADAM TENSTA

Vi gick förbi honom ett antal gånger på festivalområdet den här dagen. Han blev filmad och vi gick förbi SÅ NU ÄR VI MED I HANS FILM. Ascoolt, yes.
När vi vandrade runt såg vi även en bit av hans konsert. Mitt i när han pratade spelade DJ:n upp T-T-T-TENSTAHH så man hörde ingenting. Fun.
PIP 2011 - DAG FYRA - MOVITS!

curtäinzHar köpt gardiner till mitt rum idag. Lila. De matchar min matta och det kommer bli helt kolossalt snyggt ska ni veta.

Mira undrade hur länge jag prenumererade på KP, och eftersom att hon inte har någon blogg så svarar jag här.
Prenumererade (vilket knäppt ord) 01-03 och 07-09 tror jag. En liten paus däremellan. Så det är rätt många tidningar.
J.

rensHittade alla mina tidningar idag. ♥
Detta är mina KP-tidningar. Ungefär hälften. Sen hittade jag alla min OKEJ-tidningar (innan den tidningen blev skit), Läslusen och lite annat. Vill samla på någon tidning. Det var härligt att få tidningar i brevlådan förut.

Vi städade hos mamma idag, för imorgon får vi franskt besök. Hittade en massa gamla saker. Till exempel mina första pokémonkort (sjukt häftigt), bilder på mig som bebis/liten, helt galet många örohängen och ett utriven tidningsbild på Joakim Berg (som låg i en Madison Finn-bok, hur hamnade den där och hur kom jag på att leta där?).

Ser väldigt städat och bra ut där i bokhyllan, fresh. Vi satte även på en solfilm på min dörr hos pappa. Ja, den har fönster och det råkar vara de enda fönstrena jag har i mitt rum eftersom att jag bor i klädkammaren (missförstå inte, mitt rum är sjukt fint ♥). Ska faktiskt kolla på gardiner imorgon.

Nu ska jag dricka mjölk och läsa Harry Potter.
J.

2011 -> backup

Har fått Bluescreen (!!!) tre gånger senaste veckan och det verkar vara när jag gör många saker samtidigt på datorn. Så nu backuppar jag. Gör backup.
Märkte att jag inte gjort det en enda gång i år, så det var verkligen på tiden. Vågar inte göra mycket annat än vänta på att den ska ladda klart, förutom detta inlägg. Tio minuter kvar nu bara. Flyttar över 4815 objekt (foton, alltså) på 14,8 GB. Inte illa va.
Alla bilder tillsammans från -08, -09 och -10 är 10500 tror jag, 30 GB någonting. Så 2011 är ungefär hälften och inte ens slut än. Måste rensa lite tror jag.

Har för övrigt kommit till hälften på Harry Potter och Dödsrelikerna. Förlåt för att jag tjatar. MEN. ÄNDÅ. Den enda bok jag inte vet hur den slutar. Det är så galet spännande. WÖÖÖ.

Puss.
J.

♥ ♥ ♥
Åhå.
Den enda scenen jag grät till när jag var liten. :c

ett tu tre på marken♥ ♥ ♥

Videon är ju skämmig, blir lite ledsen på det.
J.

PIP 2011 - DAG FYRA

Dag fyra ville vi inte se speciellt många så vi gick mest runt på området och hade det bra.
BUBBELMASKIN. ♥
Gissa vilka jag köpte.


come away to neverlandJa tack. ♥Klarade inte av att se hela. Um.
Vet inte om jag vågar läsa sista boken. Vet ungefär vad som händer ändå, alla spoilar överallt.
UHUHhuh.

PIP 2011 - DAG TRE - THE ARK

Det är synd att dem lägger ner. Eller vad man ska säga. Men jag kan stolt säga att jag såg dem innan det tog slut, mehe. c: Olas tal vara lite långa bara och vi såg inte hela.Ögonen? Eh?The End of dag tre.

vart jag mig i världen vänder


PIP 2011 - DAG TRE - SLAGSMÅLSKLUBBEN

Vi stod längst fram till höger men det var inte ens hälften så mycket tryck som på Maskinen dag fyra. Efter ett tag tröttnade vi och gick upp.


PIP 2011 - DAG TRE - DEN SVENSKA BJÖRNSTAMMEN

Mörkt. Rökigt. Ännu mörkare. Svårt att fota, men ungefär såhär såg det ut!


spindelnät

upd.

Hallådär.
Glömde skriva vilket band det var i förra pip-inlägget och det var ju såklart Those Dancing Days. Antar att ingen undrade, men ändå. c:

Jag har varit på landet, åkt på Ålandskryssning och var på Pride den senaste veckan så därför har min uppdatering varit lite kass. Men vad gör väl det.
Ska lägga upp mer pip-bilder, det går sakta men säkert men även fast bloggar ska innehålla bilder så vill man ju inte ha för mycket på samma gång. ELLER HUR?

Kram.
J.

PIP 2011 - DAG TRE - THOSE DANCING DAYS

Nej. De var rätt tråkiga live. Speciellt Linnéa (hon som sjunger). Dålig dag? Snygga bilder i alla fall.Och nej, det blev inga bra bilder på de andra. Ehe.

PIP 2011 - DAG TRE - DEAD BY APRIL

Hade huvudvärk efter Veronica Maggio och 10 minuter av detta gjorde ingenting bättre.
PIP 2011 - DAG TRE - VERONICA MAGGIO


ignoranceFunderar på att klippa min lugg som Hayley har i den här videon.

mobilbilder//landet

Har varit ute på landet de senaste fyra dagarna. Min kamera dog efter första så det fick bli lite mobilbilder, lite sämre kvalité men det funkar. Vi var ute på Bullandö och lyssnade på en trubadur och kikade på snygga båtar, träffade fina Mimmi som jag inte träffat på jag-vet-inte-hur-länge, åkte ut bland kobbar och skär och slog oss ner på Östra Svärdsholmen och stekte lite, besökte Vaxholm, åkte Värmdö runt och tog bilen till Siggesta och spelade minigolf!


Skulle vilja ha en segelbåt bara för att de är så sjukt snygga, meheh.Inte billigt though.


Östra Svärdsholmen.


Eh. Okej... Det ser ju inte så fräscht ut, men vi gjorde glasstrutar med strössel och kolasås ehe.


MORRIZ!


Minigolf på Siggesta gård. Man skulle liksom in i kossan och sen ut genom spenarna typ. Jag sa att de var omöjligt så fick jag Hola in one. Det var fett KO-olt.J.

RSS 2.0