la la la

Snart har jag gjort trehundra inlägg på den här bloggen. Fest?
Känns som att lovet spårar ur lite. Tänker nog ta bort Facebook igen, ingenting händer där och ingen märkte att jag försvann i en månad förra gången. Orkar inte med att man måste vara så himla uppdaterad och online för att folk ska märka att man existerar, vill bli märkt ändå.

Imorgon ska jag på bio och käka en massa popcorn och inte tänka.
Hej.

KOMMENTARER
Postat av: Mimmi

Vem ska du på bio med och vad ska du se :)?

Puss

2012-01-06 @ 11:55:32
URL: http://mimminilssons.blogg.se/
Postat av: Mimmi

Sv: Åh fett kul :)! Haha det är lugnt, jag vet att du tänker på mig ibland :D! Nej menar du att du fixat julklapp till mig också? Du är bara för söt :) Puss

2012-01-06 @ 13:11:56
URL: http://mimminilssons.blogg.se/
Postat av: johanna

hatar facebook.. folk är efterblivna där.. igår vart jag så arg att jag hade lust att slå sönder datorn, bokstavligt talat.

en tjej som jag är vän med där, även en fd vän till mig. Skriver alltid "elaka" saker om andra fast nämner inte namnen, och för någon dag sen skrev hon något om att hon hatar folk som skriver om andra på fb, för då hade någon tydligen skrivit att hennes puppa luktar cheeseballs (skitkul, skrattade i flera timmar) men så fick man iaf inte göra, medans hon får! och hon skriver alltid ut hur jävulst dåligt hon mår, hur äckligt synd de är om henne, hur mycke hon hatar sitt liv, OCH IGÅR.. då skrev hon att hon hatar folk när dom skriver på fb och tycker synd om sig själv.... jag blev galen!:(

2012-01-06 @ 15:26:06
URL: http://lizajhnajnsn.blogg.se/
Postat av: Frida

Det är det bästa som finns med att ha en syster, det är helt helt underbart. Det är bra att sova för då behöver man inte få ångest över mat, över kärleken osvosv.

2012-01-06 @ 23:17:55
URL: http://neonfrida.blogg.se/
Postat av: johanna

yepp, gör mig förbannad, hjärndöingar:)

2012-01-07 @ 00:43:03
URL: http://lizajhnajnsn.blogg.se/
Postat av: Frida

re: Tusen tack! :D

2012-01-09 @ 19:10:07
URL: http://indignation.blogg.se/
Postat av: Frida

jag är jätterädd för det också. Har knappt ätit någonting på hela jullovet. snart inser min mamma det och då blir det allvarligt. Det är läskigt att någonting kan förstöra en sådär, för jag vill äta, jag vill må bra. MEN ungdomslivet alltså.

2012-01-09 @ 19:58:07
URL: http://neonfrida.blogg.se/

KOMMENTERA HÄR: (skriver du in din e-post kommer den inte att publiceras)

DITT NAMN:
KOM IHÅG MIG?

E-POST:


URL/BLOGG:


DIN KOMMENTAR:


Trackback
amanda bengtsson jallow. ebba eriksson. felicia lakso. hanna gunnars. jenna björnfot. nathalie karlsson. nathalie kåhlberg. olivia andersson. olivia walter arte. ottie marusarz.
RSS 2.0