-Detta och skolan är mitt liv för tillfället. Har köpt säsong ett och är helt lyrisk över säsong tre åh, ja, så fint och bra. Blir så glad av det. Har insett så mycket av den här serien, bland annat att stå för den jag är. Låter så himla klyschigt, men sant.

Kram.

mustang & ugglor & en tårtaFick en leksaksbil pga ingen hade råd med en riktig, gillar den ändå. En specialgjord tårta till mig. Ugglehalsbandet är fick jag också för mitt andra mystiskt nog fått ben (vingar?) och försvunnit.

Måste bara nämna att...

Detta är mitt trehundrade inlägg. Jag fyller arton på lördag och ingen vill fira mig hahahaforeveralone. Det känns som att jag svälter mig själv fastän jag inte vill men vet inte vad jag ska göra. Min twitter är värdelös för den handlar bara om skolan, Glee, väder och matmatmat. Jag vill kunna rita lika lätt som förut. Jag önskar mig kladdkaka i födelsedagspresent. Jag vill också kunna säga att jag mår dåligt och tusen personer peppar. Jag vill gå på Hultsfred, Peace&Love, Putte i parken och alla andra festivaler och alla kents konserter i sommar. JAG ÄR FEG SOM TUSAN. Jag önskar att min blogg var bättre och finare och ärligare.

Förresten så har jag hela tretton (!!!) följare på Bloglovin'. Tacktacktack ni som faktiskt följer mig och går in här och vill läsa (jag hoppas att ni vill?).
Och om ni ser detta, finns det någonting ni vill se mer av? För har lite bloggtorka. Kram.


yoghurt och svenska

Jag kan inte sova, så jag äter yoghurt och jobbar med en svenskauppgift istället. Man skulle välja en bokfrån 16-17-1800-talet och jag visste precis vilken jag skulle välja så fort jag såg den ligga där på bordet i mitt svenskaklassrum.Såklart bara för att Håkan nämner den. I övrigt är den ganska jobbig att läsa, eftersom att den är skriven romantiskt. Har svårt att läsa sånt. Men den här biten gillar jag.

”Att barnen ej vet varför de vill,
därom är alla höglärda skolmästare
eniga: men att fullvuxna människor
irrar omkring på denna jordens
mark och ej vet varifrån de kommer
och varthän de går, lika lösta från
verkliga motiv och lika lätta att
reagera med snask och kakor och
björkris, det vill inte gärna tro,
och ändå tycker jag mig se det
så handgripligt.”

~ ur Den unge Werthers lidanden - JW von Goethe


sex saker jag tycker om


Kladdkaka.


Stjärnor.


Doften av ett nyöppnat paket kaffepulver.


Långt, mörkt hår.


Frost på fönstren.


Vitbeiga katter.

la la la

Snart har jag gjort trehundra inlägg på den här bloggen. Fest?
Känns som att lovet spårar ur lite. Tänker nog ta bort Facebook igen, ingenting händer där och ingen märkte att jag försvann i en månad förra gången. Orkar inte med att man måste vara så himla uppdaterad och online för att folk ska märka att man existerar, vill bli märkt ändå.

Imorgon ska jag på bio och käka en massa popcorn och inte tänka.
Hej.

happy mew yearJa, mew. Happy new year Charlie-way.
Hade en mysig nyårsafton med thailändska lyktor (himlen var full av dem, så himla vackert), cider, king kong & oxfilé. Jag och mamma fick i uppdrag att göra för- och efterrätt och enligt mig var vi grymma. Hann färga (host, tona) håret också. I'm back with Chocolate Brownie.

2011; hösten då min kamera var på lagning

Den var inte på lagning speciellt länge, men jag drog ut på att lämna in den. Så det blev inte mycket bilder i höstas. Här är lite september och några november.


Grönalund 9 september med Ebba för att se Håkan.


Säng.Allt som låg på mitt sängbord. Intressant.Mimmi. ♥


RSS 2.0