tacokväll med mamma
skhlm

Köpte lite nytt idag när jag och mamma åkte till Skärholmen. Medan hon fixade naglarna strosade jag runt lite. Hittade koppen på Indiska och blev liksom helt jättekär och kunde bara inte lämna den, så nu ska jag gå och göra en kopp te till mig själv. c:

vet ni vad?
från tallinn 201012 juniHåller på med ett miniprojekt. Tehe.

it feels like more than distance between us
cheers to the fricken' weekend

Jag känner mig supertråkig som inte orkar ta tag i någonting just nu. Läser mest Harry Potter (jag ska bli en supernörd) och lyssnar på Rihanna eller Veronica Maggios senaste.Har lånat De vises sten, Hemligheternas kammare och Fången från Azkaban än så länge. På svenska. Bör jag läsa dem på engelska sen också? Antagligen.

Försökte mig på att göra en ny header förut. Eller ja, en helt ny design. Men tappade lusten och nu är det alldeles tomt och vitt där uppe. Måste fixa någonting snart.

Imorgon åker jag till hufvudstaden med mamma. Har hört att det ska bli fint väder så jag hade tänkt ta med mig Harry till Observatorielunden och chilla i solen. Det ska bli intressant att försöka hitta dit eftersom att jag aldrig varit där förut.
Nä nu får det räcka. Puss.

du var solskenet


det öser ner


Åker till landet nu. I regnet. Hoppas att det inte regnar imorgon, trots att jag älskar regn. ♥ Stannar för övrigt inte på landet nästa vecka, åker hem på söndag.
Puss.

meowMin tjockiskatt som är lite irriterad. ♥

i could watch you for a lifetime


katten rev mig


Jag är så dålig på att redigera bilder, det blir så kass kvalité.

Onsdag. Har planterat blommor med mamma och ska snart cykla till biblioteket och hämta ut lite böcker. Så spännande är mitt liv just nu. Imorgon åker jag till landet och kanskekanske stannar där hela nästa vecka. Får se hur jag gör.

lose yourself


smultron på grässtråhåkan


De bästa av de bilder jag tog när jag såg Håkan i våras. Skulle väldigt gärna vilja säga att hänger fint på min vägg nu, men icke. Dessa skickade jag till min kusin på hennes födelsedag och nu är jag väldigt avundsjuk på henne som har dem... kanske ska jag fixa egna...

en blomma med stjärnor på


i think i'm a little bit in love with youLyssnar lite på Lykke Li och redigerar bilder. Kommer ihåg när den här musikvideon kom och spelades hela tiden på ZTV. Det tyckte i alla fall jag, och att hon var himla konstig och cool.

earthmenIf you ever step on my face...... trodde jag att han sjöng först. EH.
Har suttit och spelat Little Big Planet en massa. Världens bästa spel. ♥♥♥

kalas
GRATTIS MIRA!


Juni 2010.

Eller ja, hon fyllde år i tisdags - men idag ska hon firas.
Grattis finaste. ♥

lite landet


reaching forwardÄr sjukt nöjd med mina betyg som jag fick i fredags. Fick också ett litet block med en katt på som jag har gjort i Illustrator, och koppen vann jag. Vi var på Naturhistoriska i torsdags och fick i uppgift att göra en ny art inspirerad av en massa djur på muséet. Jag gjorde den där kräftliknande saken uppe i högra hörnet, lite slarvigt. Tänkte strunta i tävlingen och bara rita för att det var kul, men så vann jag.
Koppen har min ena lärare gjort.

new inarmband


hörde att det blir sommarlov idagLet me hear you say weyhooo?!

miniatyrertoday

Åt glass och hade betygssnack i skolan. Åkte hem. Åkte till Högdalen, sen till Globen. Vet inte varför, hade bara lust att inte sitta hemma - så jag följde med mamma och Olivia för att köpa balskor till imorgon. Ska fota Olivias bal. Eller i alla fall när folk anländer. Mehe.
Hittade en rolig effekt i min fotoapp.

humSådär vill jag ha mitt hår, ehe.

wonderland


marble houseHar fastnat. The Knife. ♥
Kolla in min bästaste spellista innehållande endast tre bra band.

jadu

Gillar att jag har gjorde två inlägg på två veckor förut, och nu har jag gjort 18 inlägg på två/tre dagar.
Är så glad att det är långhelg. Det har varit jobbigt den senaste månaden med att jag varit sjuk och allt. Men nu är det över och ja. Ja, det är bra helt enkelt.

Puss&Kram på alla er som mystiskt nog aldrig kommenterar.

min vackerkisse


Min pisse. ♥
Och ja, han är över en meter när han ligger på rygg och sträcker på sig. c:

prates of the caribbean

Ah. Jaja. Det får bli lite spam här men det är helt okej. Helt okej.
Såg I främmande farvatten i förrgår med mamma. Fyran, då. Fyror är aldrig bra. Det finns bara ett, två, tre. Triologi. Det finns inget som ett fyrologi. Eller? Det låter fel.
Den var ändå helt okej.teheMycket snygg.

när jag satt och läste...

...kom den här snyggingen och hälsade på! Vi kom mycket bra överens tills jag fick panikattack och slog den med en tidning.Min hemnyckel är ungefär 5,5 cm lång. Tänk er getingen utsträckt...

sims 1 ♥Åhåhå. Jag saknar Sims 1 helt galet mycket när jag ser det här. Man kunde göra så himla mycket mer saker där än i tvåan/trean. Mer onaturliga saker.
Grafiken suger ju och sådär, men om man kollar noga på alla möbler så är de väldigt bra gjorda. Bara att ingenting har skuggor och ingenting hänger ihop.
Sims 1 in my heart alltså.
♥ ♥ ♥

just red
vackerhayley


mer fint


för vi har tagit studenten


Fin bild på fontänen utanför min skola.

Än är det två år kvar för mig, men idag har jag sett studenter krylla överallt. Alla i vita klänningar, svarta kostymer, höga klackar, vita hattar, champagne och tutor som låter förskräckligt. Desstom skriker de.
Med bilden på fontänen ville jag bara visa att i den hällde några studentkillar såpa, så det blev alldeles bubbligt hihi. Flög omkring bubblor och bubbeltussar.

direkt från ispirationsmappen


Samtliga bilder från Tumblr.

första juni


Bild från Tumblr...

V i  g å r  u t  o c h  b r i n n e r  u p p  i  n a t t e n.
Har cyklat idag. Massor. Struntar i om jag blir sjukare, och orkar inte ligga inomhus längre.
Ska uppdatera mer. Med fina bilder i alla fall.
Som inspiration.

svalorSka sätta upp mina. Snart.

paranoiaRSS 2.0